home

Vagheggi Balance lijn
Vagheggi Cleansers

home
salon
gezichtsbehandelingen
lichaamsbehandelingen
produkten
contact pagina
Adres
Delay Lifting
GF Vitamine C
rehydra
Purity
AtameVagheggi Balance lijn (Purity)

Speciaal geschikt voor de onzuivere en wat vettere huidtypes. Kan op iedere leeftijd worden gebruikt. Door de speciale samenstelling van de ingredienten wordt de huid optimaal gereguleerd en verminderen irritaties. Het vochtgehalte blijft daarbij op peil en de huid blijft gedurende de hele dag mooi mat.

BalanceBestellen


Cleansing Scrub Gel 150 ml tube €28,00

Schuimende reinigingsgel speciaal voor de zeer vette onregelmatige huid. Opent de poriën voor een diepe reiniging. Heeft een anti-bacterieel peeling effect. Gebruiken op een vochtige huid en masseren tot een stevig schuim ontstaat. Is zeepvrij.

Matifying Cream 50 ml tube €32,00

Licht vloeibare crème voor de dagelijkse behandeling van de onzuivere en vette huid. Is vet- en vochtregulerend en voorkomt glimmen door de matterende bestanddelen. Direct voor het aanbrengen van de make-up te gebruiken. 's Morgens en 's avonds te gebruiken.Vagheggi Cleansers (Equilibrium)

Producten voor het reinigen van alle huidtypes.
Zorgen voor een effectieve reiniging terwijl de natuurlijke samenstelling en zuurgraad van de huid in stand wordt gehouden.

PuliziaBestellen

Eye and Lip Make-up Remover 125 ml flacon €17,00

Verwijdert alle make-up moeiteloos door de twee-fase formule. Zelfs watervaste produkten worden probleemloos verwijdert.
Goed schudden voor gebruik. Met een wattenschijf met zachte ronddraaiende bewegingen aanbrengen op de oogleden.

Geopeel Scrub 150 ml tube €18,00

Een peeling crème op basis van klei. Een dieptereiniger die onzuiverheden verwijdert zonder de huid uit te drogen. Houdt de huid soepel. Met de vingertoppen licht inmasseren.