home

Produkten

home
salon
gezichtsbehandelingen
lichaamsbehandelingen
produkten
contact pagina
Adres
Delay Lifting
GF Vitamine C
rehydra
Purity
Atame

Vagheggi logo

Vagheggi was een van de allereerste bedrijven die het concept van phytocosmetica ongeveer 35 jaar geleden introduceerde in Italië. Phytocosmetica staat voor producten uit plantenextracten en essentiële oliën.

Het merk profileert zich met dierproefvrije producten op basis van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen waardoor allergische reacties uitblijven. Bovendien heeft het een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De schoonheidswetenschap is constant in beweging dankzij de voortdurende ontdekkingen in de biogenetica. Vagheggi doet haar uiterste best om producten samen te stellen van topkwaliteit die een direct zichtbaar en langdurig werkend resultaat geven. Zij gebruiken daarbij uitsluitend plantaardige ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit.

Het merk Vagheggi is in Nederland alleen te vinden bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij kunnen u optimaal advies geven over de produkten die bij úw huid het beste passen. In de Vagheggi-behandelingen wordt ook gebruik gemaakt van een aantal samengestelde, aromatische oliën. We gebruiken ze door onze massagecrème, in onze maskers, alsook in de lotion. Behalve effecten op de huid, hebben aromatische oliën ook effect op ons geestelijk welbevinden.

Atamé logo


De methode Atamé wordt gebruikt voor de probleemhuid. Iedere salon wordt geconfronteerd met huidproblemen, acne, irritaties van de huid, overgevoeligheid, etc. Oppervlakkige bestrijding is niet voldoende, het gaat vooral om het herstellen van de natuurlijke processen in de huid, zodat een nieuw en gezond evenwicht ontstaat.

Atamé heeft onder andere een huidverzorgingstonic, samengesteld uit zeer werkzame, plantaardige stoffen door een bekende Duitse dermatoloog. Atamé kan daarom door iedereen gebruikt worden en veroorzaakt geen allergische reacties, mede doordat het geen conseveermiddelen bevat. De methode Atamé is gebaseerd op een combinatie van behandelingen en adviezen voor effectief thuisgebruik.