home

Atamé Cleansers

home
salon
gezichtsbehandelingen
lichaamsbehandelingen
produkten
contact pagina
Adres
Delay Lifting
GF Vitamine C
rehydra
Purity
AtameAtamé

Atamé heeft haar ‘cleansers’ speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid. Bij acne, irritaties, overgevoeligheid etc. is een oppervlakkige behandeling vaak niet voldoende. Het gaat vooral om het herstellen van processen in de huid zodat een nieuw, gezond evenwicht ontstaat. Atamé is een huidverzorgingstonic samengesteld uit zeer werkzame, zuiver natuurlijke stoffen. De methode Atamé is gebaseerd op een combinatie van behandelingen en adviezen voor effectief thuisgebruik.

AtaméBestellen


Atamé Tonic Speciaal

100 ml flacon €31,00

 

250 ml flacon €61,00

Deze tonic is speciaal ontwikkeld voor de huid met jeugdpuistjes. Het reinigt de huid diep en verwijdert talgafscheiding. Onzuiverheden en meeeters verdwijnen volledig terwijl de huid niet uitdroogt. Het werkt verzorgend, preventief en beschermend.

Atamé Tonic Sensitief

100 ml flacon €31,00

 

250 ml flacon €61,00

Atamé Sensitief is voor de overgevoelige huid die snel irriteert en neigt naar allergie en voor de huid met couperose. Het ontspant, kalmeert en reinigt en remt irritatie en het ontstaan van onzuiverheden af.

Atamé Tonic Aktief

100 ml flacon €32,00

 

250 ml flacon €66,00

De variant Aktief is vooral voor ernstige, hardnekkige of lang bestaande onzuiverheden. Daarnaast behandeld Atamé Aktief ook vetpuistjes op nek, rug en schouders. Het heeft dezelfde reinigende werking als Atamé Speciaal maar is toegespitst op een extra krachtige werking.