home

Vagheggi Delay Infinity lijn

home
salon
gezichtsbehandelingen
lichaamsbehandelingen
produkten
contact pagina
Adres
Delay Lifting
GF Vitamine C
rehydra
Purity
AtameVagheggi Delay Infinity lijn

De Delay lijn bevat de nieuwste Vagheggi ontwikkelingen en brengt producten voor verschillende huidbehoeftes. De producten zijn niet alleen aktief tegen rimpels, door het ‘lifting’ effect, maar bestrijden ook vele andere problemen van de rijpere huid, zoals overgevoeligheid, onzuiverheid of pigmentvorming.

Delay liftingBestellen


Delay Infinity Cleansing Milk 200 ml flacon €32,00

Reinigingsmilk voor de rijpere huid. Verwijdert onzuiverheden en voorkomt uitdrogen. 'S morgens en ‘s avonds inmasseren op gezicht en hals.

Delay Infinity Toning Lotion 200 ml flacon €32,00

De ‘finishing touch’ voor uw gezichtsreiniging. Brengt de zuurtegraad van de huid weer op peil en zorgt voor een perfecte basis voor uw make-up. ‘S morgens en ‘s avonds gebruiken na de ‘Cleansing milk’.

Delay Infinity Day Cream 50 ml pot €44,00

Deze dagcreme voor de rijpere huid bevat beta-glucan. Deze stof vervaagt rimpels en oneffenheden en zorgt voor een jonge uitstraling. Bevat een UV-filter.


Delay Infinity Night Cream 50 ml pot €44,00

Vochtinbrengende nachtcreme voor de rijpere huid. Bevat evanals de dagcreme ook beta-glucan, zodat ook ‘s nachts rimpels en oneffenheden worden tegengegaan.


Delay Infinity Intensive Serum 30 ml flacon €47,00

Vloeibare creme voor de rijpere huid. Voor een periodieke en intensieve behandeling van de gezichtshuid die de tekenen van het ouder worden helpt vervagen. Zorgt tevens voor vele uren UV bescherming. Te gebruiken voordat de dagcreme wordt aangebracht.


Delay Infinity Eye and Lip Contour Cream 30 ml flacon €47,00

Vloeibare emulsie met beta-glucan voor de rijpere huid. Makkelijk op te brengen en in te masseren op de gevoelige delen rond ogen en lippen. 'S morgens en ‘s avonds te gebruiken na ‘Cleansing milk’ en ‘Tonic’.